RÓLUNK

Azok számára, akik most kezdenek ismerkedni a natúrkozmetikumok világával, fontos szem előtt tartaniuk, hogy egyfajta életmódváltásról van szó. Szükséges időt hagyni a bőrnek az átállásra, hiszen e folyamat közben a bőr megszabadul a méreganyagoktól, és átáll a természetes anyagokra. A bőr és a szervezet meg fogja hálálni a természetes szemléletre való átállást és a türelmet, hogy erre időt hagyjunk számára.

A G. I. N. Natural Cosmetics Natúrkozmetikumok márka és termékcsalád megálmodója és készítője Kurucz Nikolett, valamint az egyéni vállalkozás megalapítója Zombor Krisztián.

3 leány gyermek édesanyjaként folyamatosan készenlétben kell lennem a legkülönbözőbb igények kielégítése végett, így nem is volt számunkra kérdés, amikor nevet kellett adunk vállalkozásunknak, hogy 

G. – Gréta   I. – Izabella   N.– Noémi   , az Ő neveik rövidítése adja majd a fantázianevet.

Először saját, majd családom és ismerőseim bőrén tapasztaltam meg az általam készített natúr szappanok jótékony hatását! Ismerőseim azt mondták, a szappanjaim szinte luxus minőségűek, engedélyeztessük őket, hogy mások is részesülhessenek ebből a jóból. Az interneten keringő információ foszlányok, az ANTSZ-től az Önkormányzatig mind-mind arra sarkalltak, hogy saját utat bejárva a magam bőrén tapasztaljam meg az engedélyeztetés eljárás menetét! Sikerült egy olyan helyet kialakítanunk, ahol manufakturális körülmények között gyárthatunk immáron több mint 10 féle szappant, 6 féle Aromaterápiás fürdősót, valamint egyéb kozmetikumokat. Időközben szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem mindenki szereti a szappanokat, így egy krém tusfürdő recept megálmodásával a zuhanyzást előtérbe helyezők is élvezhetik a fürdést anélkül, hogy a bőrüket kitennék az SLS kíméletlen szárító hatásának. 

Szigorú, gyógyszerészi tisztasági körülmények között, válogatott natúr, és zömében BIO alapanyagból kézzel készülnek a natúrkozmetikumok, melyek hidegen sajtolt BIO olajokat, organikus vajakat, különleges virágvizeket tartalmaznak

A kézzel készült G. I. N. Narural  natúrkozmetikai termékcsaládot hazai gyártás, szakmai tudatosság, ellenőrzött alapanyagok és ellenőrzött gyártási körülmények jellemzik. Az ANTSZ engedéllyel rendelkező kozmetikai gyártóhelyünkön az EN ISO 22716 szabvány szerint GMP (Good Manufacturing Practice) helyes gyártási gyakorlat érvényes. Családi vállalkozásunk készséggel áll minden vásárlói igény és kérés kielégítésére. Ügyfélszolgálatunkhoz beérkezett kérdésekre, kérésekre igyekszünk azonnal, vagy pár órán belül válaszolni és teljesíteni, így vásárlóink biztonsággal és bizalommal fordulnak hozzánk.

Az általunk megalkotott natúrkozmetikumok parabén mentesek, valamint SLS-, GMO-, és alumíniummentesek, nem tartalmaznak elhalt állatból származó alapanyagot. 100% tiszta illóolajokkal dolgozunk, törekszünk a mesterséges illatok (parfüm) alkalmazásánál az allergénmentes illatolajak használatára. 

Tetőtől-talpig, arc-és testápolástól a ránckezelésen át, a tisztálkodásig kínálunk megoldást vásárlóinknak. A termékek bőrproblémák esetén is kíméletesen tisztítanak, nem irritálják a bőrt, segítik a regenerálási folyamatokat.

Folyamatos termékfejlesztéseink, illetve egyre szélesedő termékskálánk és bővülő kínálatunk mind mind azt a célt szolgálják, hogy mindenki megtalálja nálunk a bőrtípusának megfelelő, illetve személyiségéhez és igényeihez legjobban illő natúrkozmetikumot.

szappan

A G.I.N. Natural Cosmetics termékek tájékoztató jellegű leírásánál az alapanyag beszállító partnerek által rendelkezésre bocsájtott adatokat, az alapanyagokról fellelhető tudományos cikkeket és gyógyszerészünk szakmájából adódó ismereteit vettük figyelembe. A G.I.N. Natural Cosmetics natúrkozmetikumok nem minősülnek gyógyhatású készítménynek és nem javasoltak betegségek kezelésére illetve megelőzésére.

VÁLOGATÁS TERMÉKEINKBŐL