SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Személyes átvétel

A webshopban megrendelt termékeket személyesen átveheted a szerencsi telephelyünk (3900, Szerencs, Előhegy út 15 sz.) nyitvatartási idejében. Ebben az esetben természetesen nincsen szállítási költség. A boltban csak készpénzes fizetési lehetőség van.

Házhozszállítás

Termékeinket házhozszállítással is megrendelheted. A futárköltség a szállítási és fizetési módoktól függően változik és minden esetben a Magyarországra leadott megrendelésekre vonatkozik. Jelenleg egy kiszállítási mód áll rendelkezésre, a házhoz szállítást amelyet a GLS futárszolgálat mint megbízott szállító végez. 

GLS futárszolgálat házhozszállítása esetén a szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak: 

– Előre utalás esetén: 1590 Ft/csomag (bruttó)

Előreutalásos vásárláskor a megrendelt termékeket csak azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett a K&H Banknál vezetett 10400322-76544950-50531031 számú bankszámlánkra.

 – Utánvétel esetén: 1890 Ft/csomag (bruttó)

Vagyis a készpénzes fizetés a csomag átvételekor történik, a kézbesítőnek. 

– Minden 20.000 Ft feletti megrendelésnél a kiszállítás ingyenes!

– Külföldre történő kiszállítás esetén érdeklődj a lehetőségekről a ginnatural@gmail.com e-mail címen.

A csomagokat a megrendeléstől – illetve előreutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 1-2 munkanapon belül szállítjuk ki a megadott címre.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Kérünk, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet és telefonszámot adj meg, melyeken 8-17 óra között elérhetünk. Ha mégsem lennél elérhető a megadott címen, lehetőség van a futárszolgálattal egy új időpont egyeztetésére. 

További részleteket a kiszállítás menetéről és működéséről a Fizetési és szállítási feltételek menüpontban találhatsz.1590